PijlersMissie

 

Over KK

Oprichter van ONTDEKK is Katja Kleinveld. Haar initialen zijn terug te vinden in de laatste 2 letters van ONTDEKK.


‘Al sinds mijn jeugd ben ik een enorm liefhebber van natuur en actief buitensporten. Velen vonden het dan ook verrassend dat ik na het VWO bedrijfseconomie ging studeren in plaats van iets met sport of natuur. Na mijn studie heb ik diverse functies in het bedrijfsleven vervuld; van diverse leidinggevende functies, projectmanagement functies in de logistiek tot (mijn huidige functie) Lean Six Sigma procesverbeteringsmanager.

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van procesverbeteringen, het begeleiden en coachen van medewerkers, de vele natuurcursussen en de postgraduaat opleiding ‘Adventure Education’ (ervaringsleren in buitenactiviteiten) hebben me ertoe gebracht om ONTDEKK op te richten.  Nu ik ook gecertificeerd rolski- en langlaufinstructeur en Insights Discovery Practitioner ben, is het scala aan activiteiten verder uitgebreid.

Met ONTDEKK combineer ik al mijn passies en hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan team- en persoonlijke ontwikkeling en mensen bewuster de natuur te laten ervaren. Wat ik belangrijk vind is dat er vooral praktische handvatten worden aangereikt om als team, als persoon en als organisatie te kunnen groeien. ’

Klik hier voor een artikel over mijn sportachtergrond.