Team- en persoonlijke ontwikkeling Organisatie procesverbeteringenActief en creatief avontuur

Natuurbeleving

De natuur zit vol verrassingen. ONTDEKK vindt het belangrijk dat kinderen en volwassenen zich hier bewust van zijn, en de natuur ontdekken en beleven.

Voor kinderen tussen 6 en 13 jaar oud worden er kinderfeestjes georganiseerd. Afhankelijk van de wensen van de jarige zal er een programma worden samengesteld.

Wat dacht je van op ontdekkingsreis in het bos, speurtocht naar dieren, Robin Hood feestje (maak en gebruik jouw eigen pijl en boog), creatief met de natuur of een zintuigen expeditie (waarbij je met al jouw zintuigen de natuur ervaart)?

Ook kan er- afhankelijk van het seizoen- een specifiek thema centraal staan. Bijvoorbeeld paddenstoelen, waterbeestjes, insecten, speuren naar sporen etc. Naast een actieve en creatieve (mid)dag, zal het veelal ook - op speelse wijze - een leerzame dag zijn.

Voor volwassenen worden er - bij voldoende belangstelling- ook natuurbelevingsactiviteiten georganiseerd. Hierbij wordt bewust stilgestaan bij al het moois dat de natuur te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld per kano op zoek naar bever sporen langs de Dommel en verwonder u over de natuur!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot natuurbeleving, neem dan contact op via info@ontdekk.nl
of telefoon 06 - 42 88 42 84.

Onze privacyverklaring is hier te vinden.